HOME > Nieuws

Nieuws

02/02/2016

Alle lofts zijn verhuurd

Vrijgekomen loften worden verhuurd via www.wooniezie.nl lees meer »

26/09/2013

Eerste 3D-printfabriek in Nederland komt in gebouw Gerard op Strijp-S

De eerste 3D-printfabriek in Nederland opent op 24 oktober zijn deuren. Deze fabriek wordt door Trudo gehuisvest op de begane grond van gebouw Gerard op Strijp-S. lees meer »

25/09/2013

Film: opening Urban Shopper

Op zaterdag 21 september opende de Urban Shopper, het nieuwe shopping center van Strijp-S, zijn deuren. lees meer »

19/08/2013

Film: de Urban Shopper

Strijp-S bruiste al van de mensen die er werken, wonen en uitgaan, maar ook op winkelgebied is er in het afgelopen jaar veel bijgekomen. Met de Urban Shopper, op de begane grond van gebouw Anton, zijn er in één klap 20 leuke zaakjes bijgekomen. Niet in echte containers, zoals eerst het idee was, maar in ronde constructies van hout en doorzichtig plaatmateriaal. Daardoor blijft de ruimte licht en transparant en zijn de kersverse winkeliers flexibeler met de inrichting van hun eigen unit. lees meer »

11/06/2013

Ondernemers in Gerard stellen zich voor

Na de loftbewoners komen er nu ook ondernemers in gebouw Gerard. Na MU zijn er nog meer Strijp-S enthousiastelingen bijgekomen (of zijn aan het inhuizen). We stellen er graag enkele aan je voor: lees meer »

10/06/2013

Anton en Gerard gaan officieel open!

Er mogen dan al wel mensen in wonen, maar een officiële doop hebben de loftgebouwen Anton & Gerard nog niet gehad. Daar komt verandering in: op 21 juni is het feest en zal Eindhoven weten dat de oude Philipsfabrieken weer helemaal tot leven zijn gekomen. lees meer »

22/03/2013

MU opent ruimte op Strijp-S

MU, kunstruimte gevestigd in De Witte Dame, opent medio mei een tweede ruimte op de begane grond van gebouw Gerard op Strijp S. Op een kleine 1000 vierkante meter zal MU komende jaren haar succesvolle mix van internationale eigentijdse kunst, design, nieuwe media en urban art ruim baan geven. Trudo was op zoek naar culturele partijen die Strijp S het hele jaar door mee gezicht kunnen geven, ziet in MU een belangrijke partner voor de verdere ontwikkeling van het terrein. lees meer »

15/03/2013

Foto's: Status oplevering Anton & Gerard

Volg de oplevering van gebouw Anton & Gerard lees meer »

21/02/2013

Oplevering Anton & Gerard

De eerste lofthuurders staan te trappelen: nog een paar dagen en dan krijgen ze de sleutel naar hun eigen Strijpse paradijsje. De bewoners van de bovenste verdieping van gebouw Gerard gaan als eerste. Vervolgens worden alle verdiepingen van boven naar beneden ingevuld. In maart volgt gebouw Anton, dat iets later wordt opgeleverd. lees meer »

20/02/2013

Oud-Philips en jonge Strijp-S'ers in Anton en Gerard

Een laatste keer een kijkje nemen in de fabrieken waar ze ooit werkten. Maar ook: met een meetlintje hun nieuwe muur te lijf gaan om te kijken of de bank past. Oud-Philips medewerkers kwamen op 12 januari naar de gebouwen Gerard en Anton - toen nog SAN en SBP - om een laatste keer hun oude werkplek te bekijken. lees meer »